Bake My Day Julkampanj

Vi på Bake My Day är stolta över att meddela resultatet av vår julkampanj! Under den gångna säsongen har vi spridit glädje genom att donera 2 kronor för varje såld pepparkaksdeg till Hand in Hand Sweden.

Denna julkampanj har inte bara fyllt våra kök med doften av jul, utan den har också spridit värme i några av världens mest utsatta samhällen, bland dem som behöver det mest. Tack vare stöd och engagemang från fantastiska återförsäljare och kunder har vi kunnat göra en verklig skillnad.

Vi är glada att vi tillsammans samlade in 81 920 kronor som oavkortat tillfaller Hand in Hand Sweden och deras viktiga arbete för att bekämpa fattigdom och främja en hållbar utveckling genom företagande runt om i världen.

Vi vill rikta ett stort, varmt tack till alla som valde att vara en del av Bake My Days julkampanj. Även om julen är över, fortsätter vårt samarbete med Hand in Hand Sweden – fortsätt följa oss för fler möjligheter att göra skillnad i framtiden. Tillsammans kan vi fortsätta att sprida glädje och förändra liv!

18 april 2024